+45 51 40 81 14

GDPR og vilkår

Privatlivspolitik
 
Stopsygefravær.nu behandler persondata og har vedtaget denne Privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi indsamler og behandler data.
 
Ejer- og kontaktoplysninger

Hjemmeside ejes og udgives af:
 
Stopsygefravær.nu
www.stopsygefravær.nu
kontakt@stopsygefravaer.nu
 
Personoplysninger er information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden her, kontakter os per telefon eller e-mail, indsamler og behandler vi dit navn, telefon nummer og mail. Det sker for eksempel, hvis du tilmelder dig nyhedsbrev eller skriver i kontaktfeltet. Personlige oplysninger, som du selv indtaster via hjemmesiden, kan fx være navn, telefonnummer eller e-mail. Hvis det er obligatorisk at udfylde for at kunne fortsætte, vil det være markeret med en * (stjerne). Vi beder kun om de oplysninger, som er relevante for din henvendelse.
 
Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre os mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommende kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
 
Formål
Vi anvender persondata for at behandle din anmodning, gøre vores services bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.
 
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er relevant for at kunne servicere din henvendelse eller hvor lovgivningen kræver arkivering. Derefter slettes dine persondata.
 
Videregivelse af oplysninger
Persondata bliver ikke videregivet til tredjepart.
 
Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret på dig og du kan til enhver tid få de opbevarede persondata berigtiget eller gøre indsigelse mod, at de anvendes. Hvor behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at ændre eller tilbagekalde dit samtykke. Desuden kan du få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig og som vi efter lovgivningen ikke er pålagt at skulle gemme. Endelig har du ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet.
 
Klageinstans
Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk
 
Cookies
Når du besøger hjemmesiden lagres en cookie, som kan slettes af dig.
 
 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 51408114, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Stopsygefravær.nu
3480 Fredensborg
Telefon: +45 51408114
E-mail: kontakt@stopsygefravaer.nu
CVR: 19452875
 
Stopsygefravær.nu | Endrupvej 26 | 3480 Fredensborg | Tlf.: +45 51408114